English
Informatie

Geen les in de kerstvakantie van 19-12-2015 tot 4-1-2016.

Cultureel Studentencentrum Usva biedt cursussen aan in acht verschillende disciplines. Alle cursussen worden gegeven door professionals uit de culturele sector. Studenten, alumni en medewerkers van de RUG en Hanzestudenten krijgen een flinke korting op alle cursussen.

Aanmelding
Informatie over de cursussen vind je door op de naam van de cursus te klikken. Nadat je bent ingelogd kun je je voor de cursus aanmelden. 

·         RUG-studenten betalen het laagste tarief en loggen in met hun S-nummer en wachtwoord. Op deze manier wordt de korting automatisch berekend. Pas je profiel aan als je wilt dat we een ander mailadres gebruiken dan jouw student-mailadres. 

·         RUG-medewerkers, PhD's en Hanzestudenten betalen het middelste tarief. Zij loggen in met hun P- of S-nummer en wachtwoord; Hanzestudenten loggen in met hun Hanzestudentnummer (bijv. H123456 (let op: een H toevoegen; verder op dezelfde manier als je inlogt in Blackboard) en wachtwoord. De korting wordt automatisch berekend. Alumni hebben gedurende de 1e 2 jaar na het afstuderen recht op korting (middelste tarief). Na online aanmelding met de keuze contante betaling kunnen zij, na overhandiging van een kopie van de bul, betalen aan de Usva-balie.

·         Alle andere cursisten betalen het hoogste tarief en registeren zich eerst als gebruiker via de link boven aan de pagina. Vervolgens kunnen zij inloggen en zich inschrijven voor een cursus. 

Let op: Je bent pas in de cursus geplaatst als je het cursusgeld hebt betaald!

Betaling
Alle cursussen kunnen online betaald worden via iDeal of met creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om aan de Usva-balie te komen betalen met pinpas of contant geld. Hiervoor moet je je eerst via de website voor een cursus aanmelden en kiezen voor contant betalen. De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.30.

Cursus vol? Meld je aan voor de wachtlijst. Dit doe je door je aan te melden voor de cursus en te kiezen voor contant betalen. Bij voldoende aanmeldingen bekijken we of er een nieuwe cursus kan worden gestart!

Het cursusjaar is opgedeeld in drie periodes van 10 weken. 

De inschrijving voor het 1e trimester is open vanaf 1 juli 2015.

Trimester 1: 21-9 t/m 27-11-2015

Trimester 2: 7-12-2015 t/m 26-2-2016

Trimester 3: 7-3 t/m 30-5-2016.

I.v.m. verschillende feestdagen in het 3e trimester is er een uitloop van 2 weken mogelijk.

Overzicht cursusprijzen 2015-2016

cursusprijzen-2015-2016.pdf

Algemene voorwaarden

Algemene_voorwaarden_Terms_and_Conditions.pdf

Op de cursussen van Usva zijn algemene voorwaarden van toepassing